Offerte aanvragen

Lees meer

Nieuws

Lees meer

Contact

Lees meer

De Ondernemers Scan

Het bedrijfsleven wordt steeds complexer. Wetten worden aangepast, gevolgen van beslissingen worden steeds vérstrekkender. Met de fiscaaljuridische kant van uw bedrijfsvoering kunt u zich geen risico’s permitteren. Laat nu een Ondernemers Scan door ons uitvoeren.

Gratis voor elke ondernemer
In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor kunnen wij direct een aantal concrete zaken voor u analyseren. Denk hierbij aan de algemene voorwaarden, een raamcontract, de statuten van uw onderneming of een model arbeidsovereenkomst. Het gesprek is geheel vrijblijvend, en niet alleen voor cliënten. Ook als u nog geen zaken met ons doet kunt u gratis een Ondernemers Scan laten uitvoeren.

Het resultaat
De Ondernemers Scan levert u een rapport op van maximaal twee A-viertjes met een beknopte analyse, de mogelijkheden en aanbevelingen van de Formaat notaris.

Blijvend up-to-date
Door periodiek een Ondernemers Scan te laten uitvoeren, bijvoorbeeld eens in de twee, drie jaar, weet u zeker dat u en uw bedrijf in de pas lopen met de actuele juridische, fiscale en financiële mogelijkheden. Een geruststellend idee.

Indien u nadere informatie wenst over de ondernemers scan kunt u contact opnemen met de heer mr. Chr.W. van Houdt.

tel. 0180 – 612399
e-mail: cvh@groenhoudt.nl

mr. J.M. (Martin) Tempelaar
Kandidaat-notaris
Specialist ondernemingsrecht

tel: 0180 – 612399
e-mail: mt@groenhoudt.nl