Groenveld en van Houdt - notariskantoor Barendrecht

Over ons

Groenveld en van Houdt, een notariskantoor met een lage drempel en hoge kwaliteit.

Notariskantoor Groenveld en van Houdt wil voor iedereen toegankelijk zijn om alle denkbare notariële diensten op een deskundige wijze te verlenen. Ons kantoor is sinds 1907 gevestigd in Barendrecht en is diepgeworteld in Barendrecht en omstreken. Wij zijn een full-service kantoor en bieden onze klanten alle notariële diensten op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goedrecht en ondernemingsrecht. Met specialisten op elk rechtsgebied kunnen wij de klant in alle notariële aspecten bijstaan met het opmaken van akten, maar ook een adviserende rol vervullen.

Wij hebben passie voor ons vak! Wij richten ons op de klant in de ruimste zin van het woord. U begrijpt dat bovengenoemde rechtsgebieden veel overlap kunnen hebben. Prettig is dat u bij ons uw verhaal aan één persoon kwijt kunt, die zo nodig interne specialisten raadpleegt. Bovendien nemen wij voor iedereen ruim de tijd!

Ook hebben wij een zogenaamde “koopavond” ingesteld. De tweede woensdagavond van de maand van 18.30 uur – 20.30 uur vindt een inloopspreekuur plaats. Iedereen kan dan, zonder afspraak, binnenlopen voor gratis advies.

Wij blijven ons ontwikkelen om in te spelen op bestaande en nieuwe, complexe vraagstukken. Meedenken met de klant stellen wij daarbij centraal.
Heeft u kleine of grotere vraagstukken? Wij zijn u graag van dienst!

H.Chr. Schuurman